زنبور عسل

فروش عسل به صورت کلی و جزئی

۱۲ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

عکس

به زودی عکسهایی از کندوهای عسل و فیلمهایی در مورد انگبین در سایت قرار می دهم.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
ژل رویال

ژل رویال



وقتی برای خرید عسل به برخی مراکز عرضه آن مراجعه می‌کنیم در میان انواع و اقسام عسل‌های تک‌گل
و چند گل با فرآورده‌هایی چون ژله رویال، گرده گل، بره موم و... مواجه می‌شویم. گاهی نیز عسل‌هایی را می‌بینیم که با این فرآورده‌ها ترکیب شده و عرضه می‌شود، اما ژله رویال چگونه تهیه می‌شود و چه خاصیتی دارد؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
یک عسل و هزار خواص

یک عسل و هزار خواص

بشمار

شربت ابلیمو با عسل

ضد عطش ، تب بر و ضد التهاب است

شربت زعفران با عسل

چند پر زعفران را با عسل و اب گرم مخلوط کرده و پس از خنک شدن میل نمایید این شربت برای سنگ کلیه ،  سنگ کیسه صفرا ، رفع انسداد کبد و تسریع زایمان طبیعی بسیار سودمند است

شربت زیره با عسل

1 تا 5 گرم زیره سیاه را پودر نموذه و با اب و عسل مخلوط نمایید . ضد نفح ، ضد تشنج و تقویت کننده ی دستگاه ها ضمه است

اعتیاد   

برای درمان اعتیاد ناشی از تریاک و مواد مخدر  میتوانید دانه های اسپند را بوداده و بکوبید و با عسل مخلوط کرده و میل نمایید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
درمان زخمها با عسل

درمان زخمها با عسل

درمان زخم ها با عسل 

درمان آبسه

عسل و آرد گندم را به نسبت مساوی مخلوط نموده و کمی آب به آن بیافزایید و به روی آبسه بگذارید آن معالجه خواهد شد.

درمان سودا با عسل

در درمان سودا (زخمهای دست و پا ، صورت و گردن)آب انار یا رب انار را با عسل 24 مخلوط کرده ضماد نمایید.

درمان سایر زخمها با عسل 

روشهای درمان

الف-در درمان زخمهای سفلیس و سایر زخمهای مشابه آن ضماد آب انار یا رب انار مخلوط با عسل 24 مفید واقع می شود . ضماد ترب با عسل زخم های پلید و چرکی را درمان می کند.

ب-مالیدن زهره گاو مخلوط با عسل  ضد ورم و نافع زخمها است.

ج-ضماد انار را با عسل جهت رفع آبله و از بین بردن گوشت های اضافی نافع است.

د-ضماد خربزه با عسل در درمان زرد زخم مؤثر است. مالیدن مخلوط پودر دارچین با عسل زخم های چرکی را خشک و کک و مک را پاک می نماید و چنانچه با سرکه همراه شود باز هم مفید است.

ه-جهت بهبودی زخمها 200 گرم پوره پیاز را با 100 گرم عسل  مخلوط نموده و پس از صاف کردن هر روز صبح ناشتا یک یا دو قاشق غذا خوری از آن میل نمایید.

درمان گوشت اضافی زخمها

مقداری آب انار را بجوشانید تا غلیظ شود سپس با کمی عسل  مخلوط نموده و بر گوشت اضافی قرار داده هر روز تا بهبودی کامل ادامه دهید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
شفافیت و زیبایی پوست

شفافیت و زیبایی پوست

معجزه روی پوست با، بادام و عسل


یک مشت بادام بردارید و آن را یک شب در آب بخیسانید. صبح بادام‌ها را از آب بیرون آورید

 و پوست‌شان را جدا کرده و پودری کنید. سپس کمی عسل به ‌آن‌‌ها اضافه و با هم مخلوط 

کنید. این مایع چسبناک را حداقل دو بار در هفته به پوست خود بمالید تا به پوستی زیبا و 

صورتی شفاف و روشن که همیشه آرزویش را داشتید برسید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
لیست مصلحات مواد غذایی به تفکیک نوع طبع

لیست مصلحات مواد غذایی به تفکیک نوع طبع

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
عسل زنده یا مرده؟

عسل زنده یا مرده؟


زنده یا مرده بودن مواد غذایی چند سالی است که در جوامع علمی مباحث تغذیه و کشاورزی عنوان شده و در مورد آن نظرات مختلفی ارائه شده است. منظور از زنده بودن یک ماده غذایی بکر و دست نخورده بودن آن است یعنی یک میوه، سبزی، فرآورده دامی و … که غذای بشر محسوب می شود به همان شکل طبیعی و اولیه بدون مداخلات صنعتی و ژنتیکی مورد استفاده بشر قرار بگیرد.

مثلاً حتماً نام ماستهای پروبیوتیک را شنیده اید. این ماستها در کارخانجات مانند سایر ماستها تحت هموژنیزه و استرلیزاسیون و پاستوریزاسیون قرار نمی گیرند و باکتری های مفید آن از بین نمی روند.

به همین دلیل ماستهای پروبیوتیک زودتر ترش می شوند و زودتر هم کپک می زنند. این ماستها در واقع مشابه همان ماستهایی است که نیاکان ما سالها به صورت سنتی آن را تولید می کردند.

طرفداران مواد غذایی زنده معتقدند انجام روندهای صنعتی و شیمیایی روی مواد غذایی برای ماندگاری و نگهداری طولانی، سلامت این مواد غذایی را از بین برده و مواد غذایی را تبدیل به ترکیبات مضر برای بدن انسان می نماید.

دستکاری های ژنتیکی گیاهان و تولید بی رویه مواد غذایی به صورت صنعتی (مثل عسل مصنوعی و …) همگی نمونه ای از مواد غذایی مرده هستند که دیگر خواص و فواید اصلی و طبیعی خود را ندارند.

عسل طبیعی و سالم که توسط زنبور عسل از شهد گلها و گیاهان تهیه می شود عسلی است که در کارخانه و …. حرارت، برودت و هیچ پروسه اضافی روی آن انجام نمی گیرد و فقط در بسته بندی های شیشه ای یا سفالی عرضه می شود. این عسل در دمای پایین در طی چند روز شروع به رس بستن (جامد می شود) یا همان شکرک زدن می کند و وقتی که این عسل در آب گذاشته می شود و روی حرارت قرار می گیرد و یا با بالارفتن دمای محیط نگهداری، از حالت جامد یا رس بسته خارج شده و به شکل مایع و روان در می آید ودر واقع عسل طبیعی به صورت هوشمند در دمای سرد به حالت جامد و در دمای گرم به حالت مایع در می آید و در واقع زنده و فعال است. در فرهنگ مردم اروپا این موضوع کاملا جا افتاده است و خریداران عسل ترجیح می دهند عسل رس بسته خریداری نمایند چون مطمئن هستند که طبیعی است و خودشان با گرم کردن با آب جوش آن را به حالت مایع در می آورند چون هنوز عسل رس بسته تقلبی در بازارهای دنیا عرضه نشده است.

بهترین نوع عسل عسلی است که زنبور با جمع آوری شهد گلها و گیاهان آن را تولید کرده باشد. در فصول سرد سال زنبور داران آب قند و یا آب شکر در دسترس زنبور می گذارند و زنبور نیز از همین شهد مصنوعی عسل تولید می کند این عسل نیز رس می بندد و در واقع در طی فرایندی که در بدن زنبور عسل روی آن انجام شده است و در واقع سالم و زنده شده است. ولی عسلهایی که در دمای پایین رس نمی بندند قطعاً توسط هیچ زنبور عسلی تولید نشده است بلکه یک شهد یا مربای مصنوعی است همراه با اسانس که در کارخانه توسط دستگاههای صنعتی تولید شده است و نه زنبور. این نوع عسل همیشه در حالت مایع است و هرگز رس نمی بندد.

موسسه پژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
خاکشیر با آب داغ و عسل

خاکشیر با آب داغ و عسل


دو قاشق غذاخوری خاکشیر را با یک لیوان آب­جوش مخلوط کرده و درب آن را بعد از ده دقیقه بردارید

و آن را بنوشید و مدتی به این کار مداومت کنید.

این کار ضمن رفع یبوست، باعث روشن شدن پوست چهره شما می­ شود.

می توانید  بعد از ده دقیقه قبل از نوشیدن، مقداری عسل نیز به آن اضافه نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
آیا می دانید که مصرف عسل با نوشیدنی های داغ ضرری ندارد!

آیا می دانید که مصرف عسل با نوشیدنی های داغ ضرری ندارد!


اخیراً در فضاهای مجازی مطلبی از جناب آقای دکتر روازاده نقل شده است مبنی بر اینکه حل کردن عسل در آب گرم یا شیر داغ باعث فساد عسل می شود که بدینوسیله ضمن تکذیب این مطلب موارد ذیل جهت آگاهی بیشتر علاقمندان به تغذیه سالم اعلام می گردد:

  • حل کردن عسل در انواع نوشیدنیهای داغ و یا شیر داغ که درجه حرارتش قابل نوشیدن برای انسان باشد، هیچ اشکالی ندارد. لذا در تمامی چای های ایرانی عسل ریخته و میل نمایید.

  • بر اساس منابع طب اسلامی ایرانی، از قدیم در فرایند تولید سکنجبین و همچنین اکثر داروها، عسل در محلول داغ ریخته می شده است.

  • همانگونه که در طرز تهیه عسل مصفی شرح داده شده است، برای تهیه عسل مصفی باید ۳ واحد عسل را با ۱ واحد آب چشمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید و کف آن را مرتب بگیرید تا آب آن تبخیر شود، با این کار عسل خام به عسل مصفی تبدیل خواهد شد که خاصیت غذایی بیشتری نسبت به عسل خام دارد.

  • عسل اگر حرارت مستقم ببیند، فاسد می شود و مصرف آن ضرر دارد لذا تفاوت بین حرارت مستقیم و غیر مستقیم است. مثلاً اگر داخل یک قابلمه به تنهایی عسل ریخته و آنرا روی شعله مستقیم قرار دهیم، ماده ای مضر و غیر قابل مصرف تولید می شود.

                                                                                موسسه پژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی
تماس با ما

تماس با ما

وَأَوْحَى رَبُّکَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِی مِنَ الْجِبَالِ بُیُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا یَعْرِشُونَ ﴿۶۸﴾ 

ثُمَّ کُلِی مِن کُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُکِی سُبُلَ رَبِّکِ ذُلُلًا یَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِیهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِی ذَلِکَ لآیَةً لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ ﴿۶۹﴾ 

پروردگار تو به زنبور عسل وحی (الهام غریزی) فرستاد که از کوهها و درختان و داربستهائی که مردم می‏سازند خانه ‏هائی برگزین!

سپس از تمام ثمرات تناول کن، و راههائی را که پروردگارت برای تو تعیین کرده به راحتی بپیما، از درون شکم آنها نوشیدنی خاصی خارج می‏شود، به رنگهای مختلف، که در آن شفای مردم است در این امر نشانه روشنی است برای جمعیتی که اهل فکرند! 

سوره نحل آیه 68 و 69






                   مدت زمان: 1 دقیقه 21 ثانیه 




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید مصطفی سخایی